Miért minket?

– Tapasztalt, igényes rakodókkal dolgozom. Az értékei biztos kezekben vannak.Költöztetés folyamán a lehető legnagyobb figyelemmel óvjuk értékeit.

– Nincs hétvégi felár. Velünk hétvégén is nyugodtan költözhet.

– Nincs emelet díj. Emeletre vagy emeletről költözik? Nálunk nem jelent plusz költséget.

– Nincs csomagolóanyag díj! A költöztetéshez, bútorszállításhoz szükséges csomagolóanyagot díjmentesen biztosítjuk.

– Nincs autópályadíj. Nem kell attól tartania hogy a költöztetés, fuvarozás végén Önnek ki kell fizetnie az autópályadíjat.

– Új teherautóval szállítunk. Rendszeresen karbantartott, tisztított (a raktér is), szakszervizben szervizelt. Nincs váratlan megállás, viszont van gyors, megbízhatószállítás, költöztetés.

– 5.000.000 forint értékű belföldi közúti árufuvarozói felelősség biztosítással (BÁF), és 100.000 euró értékű nemzetközi közúti árufuvarozói felelősség biztosítással (CMR) rendelkezem, lopás és baleset esetére. A BÁF és CMR felelősség biztosítás kiterjed költözési ingóságok szállítására is! Igény esetén mindenre kiterjedő egyutas szállítmány biztosítást is tudunk kötni.

– A rakodók gépkocsivezetők is egyben. Nemzetközi költöztetés, fuvarozás folyamán ők is vezetnek. Így a szállítás menetideje jelentősen csökken, továbbá garantálni tudjuk a folyamatos és biztonságos haladást, hosszú úton is. Nem hagyjuk őrizetlenül a teherautót, mindig van mellette valaki.

Nemzetközi költöztetés, nemzetközi fuvarozás során csak az Ön értékei vannak a teherautón. Nem kell attól tartania hogy más áru beszennyezi az áruját vagy kárt tesz benne, továbbá a szállítás menetideje nem növekszik több lerakó miatt.