Költöztetés vidékre szakértő költöztetőkkel

15 éve foglalkozom költöztetéssel. Írhatnék a nemzetközi költöztetésről is, de ez a cikk a vidéki költöztetésről szól. Nagyon sokszor költöztettem már vidékre és vidékről. A költöztetésnél is mást jelent a vidék. Egy budapesti ügyfélnek Már Martonvásár vagy Százhalombatta is vidék lehet, de egy érdi embernek nem. Fontos, hogy vidéki költöztetésnél is oda – vissza számolom az utat. Érdi telephelyem van, tehát Érdtől – Érdig történik az elszámolás.

Ez azt jelenti, hogy ha például Siófokról költöznek Körmendre, akkor az körülbelül 160 kilométer, egy irányba. Viszont nekünk Érdtől – Érdig ez körülbelül 490 kilométer. Kérem ezt is vegyék figyelembe vidéki költöztetés árajánlatkérésnél. Nemzetközi költöztetéseknél sem vállalunk gyűjtőszállítást, csomagszállítást, ebből adódóan belföldön, vidéki költöztetésnél sem.

Költöztetés vidékre olcsón?

Egy költözésnél a legkényesebb kérdés maga a költöztetés ára. Főleg ha a költöztetés vidékre történik, mert az óradíjhoz még hozzájön a kilométerdíj is. De hogyan is néz ki ez számokban?

Költöztetés vidékre árak

Amint már említettem, a telephelyünk Érden van. Innen számolom a teherautó kilométerdíját, és az emberek óradíját az utazás alatt. A teherautó 140 forint/kilométerdíjon megy vidékre. Az emberek óradíja az utazás alatt 1200 forint/óra/fő. A rakodás idejére az óradíjunk ugyanannyi mint a budapesti költöztetésnél, azaz 8 800 forint/óra 3 tapasztalt költöztető kollégával, és egy darab 3,5 tonna össztömegű teherautóval.

Költöztetés vidékre olcsón? De kinek mi az olcsó?

Természetesen írhatnék ki irreálisan alacsony, ügyfél csalogató költöztetés árakat, aztán elhúzhatnám a költöztetést, hogy keressek is… de tisztában vagyok vele, hogy egy korrekt szolgáltatást korrektül meg is kell fizetni. Elsősorban a tapasztalt költöztető kollégáimról beszélek, akik szintén több mint tíz éve költöztetnek. Nos, Ők sem mennek el óránként pár száz forintért költöztetni. Dolgozhatnék rutintalan, olcsó munkaerővel is, de akkor inkább be sem indítom a teherautót… Összességében ha tapasztalt költöztetővel költözik az ember, akkor biztosan olcsóbb lesz a költözés vége, mintha az elsőre a legolcsóbba “költöztetővel” költözne. Ezt csak azért merem leírni, mert már fejeztem be költöztetést “olcsó költöztető” után…