Költöztetés Budapesten szakértő költöztető céggel

Szakértők vagyunk a budapesti költöztetésben is. Ez természetesen nem csak a budapesti helyismeretünknek köszönhető, hanem a jóval több, mint tíz éves szakmai tapasztaltunknak is. Valamennyi kollégámmal évek óta együtt dolgozom, tökéletes az összhang közöttünk. Szóval, velünk csak kellemes meglepetés érheti költözése folyamán. Nem jelentenek gondot a budapesti bérházak sem. Sokszor lépcsőztünk 100 lépcsőfokot, és probléma nélkül bonyolítottuk le a budapesti költözést. Velünk a budapesti költöztetés tényleg zökkenőmentes! 🙂

Budapest szűk utcáiba is könnyedén eljutunk a teherautónkkal. Méreteinek köszönhetően sok ingóság felfér rá, viszont “kis” helyen is elférünk vele. A teherautónk minden szükséges eszközzel fel van szerelve, ami egy budapesti költöztetés zökkenőmentes lebonyolításához szükséges. Természetesen többször is tudunk fordulni Budapesten. Ezt sokszor csináltuk már. Viszont amennyiben vidékre vagy külföldre költözik Budapestről, akkor az ingóságok részletes leírására szükségem lesz, vagy a helyszínen felmérem az elszállítandó ingóságokat. A felmérés nem jelent semmilyen kötelezettséget az Ön számára.

Költöztetés Budapesten azonnal

Akár azonnal is ki tudunk állni egy budapesti költöztetésre. Persze ehhez az is szükséges, hogy éppen akkor ne dolgozzunk. Tehát ez azt jelenti, hogy nem minden esetben tudunk azonnal költöztetni. Ezt csak azért írom le így, mert egyszer egy ügyfél felháborodva közölte: “De hát a honlapjukon az áll, hogy azonnal is ki tudnak állni.

Azonnali költöztetésnél nincs felár, tehát ugyanazon az óradíjon dolgozunk, mint az előre megrendelt költöztetés esetén. Sőt felár hétvégén sincs!

Budapesti költöztetés – De mégis kivel?

Az ember szereti tudni, hogy mégis kit enged be a lakásába, kire bízza ingóságait. Ez érthető egy budapesti költöztetésnél is, hiszen rábízzuk az értékeinket olyan emberekre, akiket nem láttunk még soha, és lehet, hogy nem is fogunk. Nos, ezért is igyekszem minden adatot megadni magamról. Nem bújok fantázianév mögé. Nálam nincs diszpécser és/vagy ügyfélszolgálat (természetesen egy többautós költöztetőnél ez érthető). A telefonszámom 15 éve ugyanaz: +3630/665-0055 A Facebook oldalamon elég sok (csak) ötcsillagos értékelést talál rólunk: www.facebook.com/koltoztetes. A magánprofilomat pedig ide kattintva érheti el: Nagy Endre Költöztető.